Voedingsadvies

Voedingsadvies Gent

Hey, ben je op zoek naar voedingsadvies? Dan zit je op het juiste adres. Ik help je graag naar een gezondere levensstijl aan de hand van voedingsadvies op maat! Zowel jong als oud kan bij mij terecht.

 

Hey! Onthou:

Wat is voedingsadvies op maat?

Lees meer! 

Tijdens het intake gesprek leer ik jou beter kennen en weet ik waar je problemen mee hebt en vooral wat jouw doel is. Ik ga dan opzoek naar hoe ik jou kan helpen bij die problemen zodat je jouw doel kan bereiken.

Diëtiste

Lees meer! 

Noem mij liever een voedingsdeskundige, ik ga jou niet op een streng dieet zetten. Wat ik wel ga doen is samen met jou bekijken waar je moeilijkheden mee hebt en hier samen oplossingen voor zoeken om te komen tot een gezonde levensstijl die bij jou past! 

Ben je zwanger en wil je graag persoonlijk voedingsadvies?

Dan zit je bij de juiste persoon! Ik heb mijn bachelorproef geschreven over voeding tijdens de zwangerschap! Je krijgt een bundel vol tips en recepten! Klinkt dit als muziek in de oren? Maak snel een afspraak voor een consultatie! 

Laag FODMAP - dieet

Lees meer!

Indien bij jou de diagnose van het prikkelbaar darmsyndroom is vastgesteld dan is het laag FODMAP-dieet iets voor jou. Begin hier niet op jouw eentje aan. Begeleiding is zeker nodig!

Bij het laag FODMAP-dieet gaan we samen kijken van welke voedingsmiddelen je last krijgt. Na het FODMAP-dieet weet je wat jouw tolerantiegrenzen zijn per voedingsmiddel en zullen jouw klachten sterk verminderen of zelfs helemaal weg zijn!

Het laag FODMAP-dieet bestaat uit 3 fasen

  • ELIMINATIEFASE
  • HERINTRODUCTIEFASE
  • STABILISATIEFASE

Wil je hier meer over weten? Contacteer mij voor een afspraak en ga voor een betere levenskwaliteit! 

Ben je het jojoën beu en wil je graag afvallen en een stabiel gewicht behouden?

Ik help je op weg naar een stabiele levensstijl waar gezond eten geen lijdensweg moet zijn en zondigen geen zonde is.

Bij mij draait het om persoonlijk voedingsadvies!

Ieder persoon is uniek, gelukkig maar! Daarom krijg je van mij telkens persoonlijk voedingsadvies helemaal afgestemd op jouw levensstijl en levensritme. Je bent veel meer dan alleen uw gewicht!

Krijg ik een voedingsplan?

Ja, dit krijg je tijdens de tweede consultatie. Dit is natuurlijk een voedingsplan op maat.